IMPORTANT!

Toti pacientii vor fii resunati inainte de  prima consultatie.

Lipsa confirmarii exclude posibilitatea planificarii la consultatie si implicit la tratament.

[grid_16]

Politica de confidentialitate – Bio Center Medical

Biocentermedical.ro isi ia angajamentulu pentru clienti ca orice fel de informatii privind documentele sau datele dumneavoastra care se distribuie pe acest site sa nu fie folosite in scop de referinta sau dezvaluite altor useri sau terte site-uri. Va garantam ca orice informatie distribuita este complet securizata si nu se impartaseste cu alti useri.

Intelegem importanta si confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si ne asiguram ca acestea nu vor fi copiate si folosite de parti terte.

Pentru o siguranta mai mare a informatiilor dumneavoastra privind reabilitarea, va sfatuim sa nu le impartasiti pe alte site-uri sau cu alte persoane in afara de terapeutii si doctorii la care sunteti inscrisi. De asemenea, ne asiguram sa va pastram informatiile in siguranta si sa vi le prezentam ori de cate ori ni le cereti.

Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari la politica de confidentialitate pe baza observatiilor si propunerilor primite. Daca aveti orice fel de nelamurire cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

 

[/grid_16]

Leave A Comments