Alege una din cele 4 tipuri de scanari pe care le oferim!

Afla care este nivelul tau de sanatate, fara un sir interminabil de analize, invazive, dureroase, anevoiase, complicate si costisitoare. Acum poti afla informatii despre cum functioneaza fiecare dintre sistemele din corpul uman, in maxim 75 de minute, si bazandu-te pe rezultate asemanatoare sistemului RMN, poti afla nivelul de sanatate si vitalitatea al celulelor corpului tau. Vino acuma la Bio Center Medical pentru a beneficia de o scanare cu biorezenoanta quantum, SCIO, iridiologica sau o scanare a coloanei vertebrale cu noul Spinal Mouse.

Scanare SCIO

Terapia cu biofeedback este un tip de program de formare cu scopul de a învăța pacienții să controleze procesele fiziologice involuntare – adică acelea care sunt atât psihice cât și fizice – care contribuie la simptome și suferințe dureroase. Un raport publicat în Sanatate Mintala in Medicina de Familiedescrie definitia biofeedback ca “o tehnica minte-corp in care indivizii invaresc sa modifice fiziologia lor in scopul imbunatatirii sanatatii fizice, mentale, emotionale si spirituale”. Terapia cu biofeedback este uneori utilizată pentru a gestiona tensiunea arterială ridicată, durerea sau tensiunea musculară, anxietatea, simptomele IBS și insomnia. Ce au în comun multe dintre aceste probleme de sănătate? Acestea sunt declanșate sau cel puțin agravate de stresul cronic. Din acest motiv, unii experți consideră că biofeedback-ul este benefic și poate îmbunătăți sănătatea și sănătatea globală, deoarece este eficient ca tehnică de ameliorare a stresului natural.

Scanare cu Biorezonanta

Biorezonanța este o metodă modernă de diagnostic și tratament, dezvoltată pe baza cercetărilor efectuate de Institutele de Psihofizică din Rusia. Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acuratețe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate. Pentru comparație, RMN-ul depistează afecțiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%. În cazul biorezonanței, examinarea are loc în zona energo-informațională, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice sub formă de cască.

 

Scanare Iridiologica

Iridiologia se bazează pe studiul irisului şi relaţiilor acestuia cu sistemul nervos. Toate organele corpului sunt legate, prin nervi, de măduva spinării care este împărţită în segmente separate, fiecare corespunzând unei anumite zone din corp. Impulsurile nervoase de la nivelul organelor sau glandelor ajung la măduva spinării prin nervi, ele putând fi apoi “citite” în iris. De obicei transmiterea acestor impulsuri începe la naştere, menţinându-se nealterată în tot restul vieţii. De aceea, situaţiile în care avem de-a face cu fracturi ale membrelor nu vor fi oglindite la nivelul irisului, în timp ce debilitatea specifică unui organ va fi evidenţiată, acesta fiind de fapt domeniul de interes al iridiologiei. Ce spun culorile semnelor din ochi De exemplu persoanele care au irisul albastru sunt predispuse către afecțiuni reumatice și ale căilor respiratorii, alergii, astm, migrene.

Spinal Mouse

SpinalMouse este un instrument de evaluare revoluționar, ajutat de calculator pentru a determina forma spinală în planurile sagitalice și frontale și mobilitatea fiecărui segment spinal. Peste 2500 clinici, medici, terapeuți și centre de sănătatedin întreaga Europă folosesc deja SpinalMouse. Șase motive pentru care SpinalMouse ar trebui să fie întotdeauna utilizat în tratamentul spatelui: – Măsurare ușoară, fiabilă și precisă – Date precise privind geometria coloanei vertebrale – Informații transparente și simple despre pacienți – Documentație profesională la apăsarea unui buton – Exerciții pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de spate – Accesibil din punct de vedere economic

Programeaza-te!

Alege una din metodele de investigare noninvazive, nedureroase, rapide, si exacte pe care le oferim pentru a sti exact care e starea ta de sanatate si ce poti sa faci pentru a te bucura in orice moment de vitalitate, energie, bucurie si sanatate revigoranta!

Programeaza-te Acum!