site pozaBio Center Medical a deschis duminica 30.03.2014 a doua Clinica de Recuperare Medicala, Kinetoterapie si  Fizioterapie din Bihor, situata in orasul Alesd, strada Bobalna, Cartier Soimul, Bl. M2.

Bio Center Medical este o clinica ultramoderna dotata cu aparatura de ultima generatie, va pune la dispozitie medici de specialitate, maseuri,  kinetoterapeuti,  fizioterapeuti  si servicii de recuperare precum:

  • Kinetoterapie – terapie prin miscare se imbunatateste mobilitatea si coordonarea miscarilor, rezistenta muscular si forta  prin mai multe programe kinetice complexe aplicate pe pacient, si anume, gimnastica medicala, masaj terapeutic si exercitii elaborate individual.
  • Masaj medical – este foarte bun in durerile de spate:, hernie de disc lombosciatica, discopatii.
  • Fizioterapie – ajuta oamenii  afectati de dizabilitati prin miscare sau boli , leziuni, terapie manuala, exercitii fizice, educare si sfaturi.
  •  Electroterapie  – este o terapie nemedicamentoasa, destinata sa reduca amorteala din picioare si maini punand pe suprafata pielii aproape de zona de durere stimulari electrice. Se foloseste pentru a trata durerea, sau slabirea musculaturii, pierderii si a depresiei.
  • Laserterapie– afectiuni posttraumatice , afectiuni reumatismale, neurologice , dermatologice, afectiuni cardiovasculare , ORL, stomatologice.  Prin laserterapie se permite  functionarea, activarea  si refacerea completa a tesuturilor afectate.
  • Magnetoterapie – este cel mai mult folosita in tratarea osteoporozei.

Aceste servicii de recuperare medicala sunt atat pe PRIVAT cat si DECONTATE DE  C.A.S

Pe langa aceste tratamente de recuperare Bio Center Medical va pune la dispozitie si numeroase TERAPII ALTERNATIVE  precum:

Va asteptam cu drag la noul Centru de Recuperare Medicala din Alesd.

Programari la telefon:

0770.599.635

Mai multe detalii pe pagina de contact