Diagnostic prin biorezonanta magnetica

Biorezonanta este o investigatie neinvaziva si fara emisie de raze folosita pentru a examina starea de sanatate a organelor, tesuturilor si celulelor printr-o metoda de analiza neliniara.

Oferta lunii februarie 2015 – Bio Center

 

Scanare energetica (biorezonanta)       40 min   …   70 Ron

Scanare SCIO   1  h 45 min – 150 lei

 

In 1953 Reinhardt Volf a observat ca organismul sanatos (avand oscilatii normale), cand se inbolnaveste apar oscilatii noi (oscilatii patologice).

Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic si propune cel mai adecvat tratament.

Depisteaza afectiunile in stadiu initial (cancerul) fara testarea sangelui, a urinei si testare alergologica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice. Aparatul inregistreaza undele electromagnetice ale campului energetic uman, le transmite calculatorului care prin scanare (preia informatiile, le prelucreaza si da o prognoza despre starea de sanatate a pacientului), dupa care medical va putea sa puna un diagnostic foarte precis.

Metoda de diagnosticare prin biorezonanta magnetica este foarte usoara, pacientul sta asezat pe scaun (timp de 30 de minute) avand conectati electrozi la frunte, maini si picioare.

Aparatul de biorezonanta scaneaza tot corpul: sistemul nervos central, emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervi spinali, sistemul osos, articulatiile, circulatia cerebrala, circulatia coronariana, esofag, stomac, intestinul subtire si cel gros, laringe si nazo-faringe, arborele bronsic, plamani, inima, vasele de sange, rinichi, vezica urinara, prostata, testicule, ovare, uter si glandele endocrine (epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroidele, timusul, suprarenalele).

Investigatia seamana foarte mult cu EKG-ul. Diferenta intre celelalte metode si biorezonanta consta in analiza globala a intregului organism dand o precizie mult mai mare, erorile fiind minime.

Avantajele diagnosticului prin biorezonanta magnetica sunt:

  • depistarea bolilor la timp;
  • nu sunt efecte secundare;
  • metoda computerizata;
  • ecologic;
  • sigur si nedureros;
  • precizie mare;
  • selectarea individuala a unei combinatii de remedii;
  • economie de bani si timp.

Pacientii care au apelat la biorezonanta au inregistrat o imbunatatire a sanatatii sau chiar s-au vindecat.

Scris de catre

Am creat centrul medical Bio Center Medical pentru a ajuta la recuperarea si reabilitarea persoanelor aflate in impas. Pentru a veni in ajutorul celor care au probleme de sanatate scriem si articole specifice.