Deparazitarea si detoxifierea organismului

Terapia de deparazitare si detoxifiere

Medicii au constatat ca toate bolile din corpul uman sunt cauzate de virusi, bacterii si paraziti. Din pacate tocmai mancarea si apa reprezinta principala si cea mai intalnita sursa de paraziti (microorganisme daunatoare).

Corpul uman este infestat cu paraziti, predominand Trematodul (vierme plat), in prezenta alcoolului izopropolic. Acesta initiaza procesul de malignizare.

Acesti paraziti sunt sensibili la impulsurile electrice cu un current electric de joasa tensiune (5,5-10 V).

Tesutul canceros, toxinele si parazitii sunt incarcati pozitiv.

Curentul care trece prin organism omoara parazitii (polaritate pozitiva) inversandu-le polaritatea si astfel tesutul sanatos se va incarca negativ.

Cu acest tratament de deparazitare sistemul imunitar creste vizibil, se curata sangele si lichidul limfatic, intestinele, sistemul nervos, sistemul digestiv, creierul.

Bolile care pot fi tratate prin terapia de deparazitare si detoxifiere sunt: cancer, tumori, chisturi, micoze, infectii ale pielii, eliminarea toxinelor, astm, diabet, prostata, reumatism, artrita, sinuzita, inima, psoriasis, acnee, herpes, migrene, stres, raceala si gripa dispar, elimina sinusurile, imbunatateste somnul si claritatea mintala, elimina scabia si matreata, elimina alergiile, plamani, mobilitatea incheieturilor.

Aparatul ZAPPER

Este un generator de frecvente digital controlat si stabilizat de un cuart de cristale.

Sistemul de folosire este de 61 de minute – metoda Dr. Hulda Ckark (7 minute zapping, 20 de minute pauza, 7 minute zapping, 20 de minute pauza, 7 minute zapping).

Fiecare aparat zapper este testat cu osciloscopul si functioneaza cu impulsuri in unghi drept, la o frecventa de 30 de KHz.

Este o inovatie in inlaturarea microbilor si purificarea organismului prin electricitate cu voltaj scazut.

Pentru un success total deparazitarea organismului se face combinat cu detoxifierea organismului (tinctura din coaja de nuca neagra, pelin, cuisoare).

Scris de catre

Am creat centrul medical Bio Center Medical pentru a ajuta la recuperarea si reabilitarea persoanelor aflate in impas. Pentru a veni in ajutorul celor care au probleme de sanatate scriem si articole specifice.